SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor ceai negru englezesc assam 20dz buc sonnentor

Pret 14,32 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
R1X006208


Sonnentor ceai negru englezesc assam 20dz


Similar ceaiului verde, ceaiul negru este recoltat din primăvară până toamna, prin urmare, calitatea, culoarea şi aroma sa variază în funcţie de mărime, recoltare şi condiţii de preparare. Pentru o producţie de cea mai bună calitate sunt necesari ani buni de experienţă. După recoltare, frunzele de ceai verde sunt date printr-o maşină prevăzută cu două plăci rotative. Datorită fermentării (procesului natural de oxidare de la nivelul celular, în aer), frunzele îşi schimbă culoarea, devenind maronii-negre. Ceaiul este apoi uscat la cald, strecurat şi sortat pe diferite mărimi. În cazul producţiei obişnuite a ceaiului, frunzele (cu tulpină) sunt recoltate cu ajutorul maşinilor, iar apoi sfărâmate şi presate – perioadele de fermentare şi uscare fiind prin urmare minimizate datorită dimensiunii compacte a producţiei. Ceaiul produs astfel poate fi vândut pe piaţă oarecum mai ieftin. Noi, în schimb oferim doar ceai de cea mai bună calitate, ecologic, ceai produs în manieră clasică.


Ceai Negru Englez – perfect la micul dejun!


Assam este un ceai negru puternic, aromat, originar din nordul Indiei, zona cu cea mai mare cultivaţie a plantei de ceai, cunoscut şi sub denumirea de “Ceai Englez”.


SONNENTOR foloseşte doar frunzele de ceai cultivate manual, controlate ecologic. Este ideal pentru micul dejun!


Ceai Negru Englez – Assam, 20 pliculeţe de ceai ambalate individual.


Ingrediente 100% ceai negru "Assam"

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

9,65 RON
19,28 RON
19,28 RON