SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor ceai plante menta ciocolata bio 50g buc sonnentor

Pret 15,11 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X021188

Sonnentor ceai plante menta ciocolata bio 50g buc sonnentor

Menta Ciocolată ne oferă o aventură excitantă pe ţărămul ceaiurilor.


Cu tulpina de culoare închisă, aproape neagră, şi florile purpurii, Menta Ciocolată, este o frumuseţe ieşită din comun în rândul sortimentelor de Mentă, o adevarată plăcere vizuală pentru cunoscătorii de ceaiuri şi plante.

Conţinutul de Menthol este aproape dublu, în comparaţie cu sora ei cunoscută şi mult mai răspăndită - Menta Piperată, astfel promite o revigorare pură iar aroma puternică este divină în experienţa miresmelor: o combinaţie aproape de perfecţiune cu delicioasa mentă şi uşoară adiere din nobleţea ciocolatei.

Ceaiul de Mentă Ciocolată este un digestiv extraordinar, delicios în special pe lângă deserturile de ciocolată, pentru toate vârstele, de consumat cu măsură având conţinut ridicat de Menthol.

Planta este cultivată de fermierul nostru, Helga Bauer şi familia din Seyfrieds, Waldviertel, una din cele trei fermieri SONNENTOR cu care am început acum 25 de ani aventura noastră magnifică, căruia pe această cale mulţumim din inimă pentru toate plantele şi mirodeniile excepţionale oferite de a lungul acestor ani.

Menta Ciocolată este o plantă care se potriveşte excepţional cu Helga, reprezintă puterea şi stilul revigorant în acelaşi timp.

Savuraţi…!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

9,32 RON
60,76 RON
17,40 RON
59,00 RON
59,00 RON
27,61 RON