SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor ceai plante menta ciocolata bio 50g buc sonnentor

Pret 14,87 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X021188

Sonnentor ceai plante menta ciocolata bio 50g buc sonnentor

Menta Ciocolată ne oferă o aventură excitantă pe ţărămul ceaiurilor.


Cu tulpina de culoare închisă, aproape neagră, şi florile purpurii, Menta Ciocolată, este o frumuseţe ieşită din comun în rândul sortimentelor de Mentă, o adevarată plăcere vizuală pentru cunoscătorii de ceaiuri şi plante.

Conţinutul de Menthol este aproape dublu, în comparaţie cu sora ei cunoscută şi mult mai răspăndită - Menta Piperată, astfel promite o revigorare pură iar aroma puternică este divină în experienţa miresmelor: o combinaţie aproape de perfecţiune cu delicioasa mentă şi uşoară adiere din nobleţea ciocolatei.

Ceaiul de Mentă Ciocolată este un digestiv extraordinar, delicios în special pe lângă deserturile de ciocolată, pentru toate vârstele, de consumat cu măsură având conţinut ridicat de Menthol.

Planta este cultivată de fermierul nostru, Helga Bauer şi familia din Seyfrieds, Waldviertel, una din cele trei fermieri SONNENTOR cu care am început acum 25 de ani aventura noastră magnifică, căruia pe această cale mulţumim din inimă pentru toate plantele şi mirodeniile excepţionale oferite de a lungul acestor ani.

Menta Ciocolată este o plantă care se potriveşte excepţional cu Helga, reprezintă puterea şi stilul revigorant în acelaşi timp.

Savuraţi…!

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

17,00 RON
44,35 RON
14,00 RON
52,90 RON
14,73 RON
22,90 RON