SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor ceai verde lamai "elixirul vietii" bio 80g buc sonnentor

Pret 17,15 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
R1X021189

Sonnentor ceai verde lamai "elixirul vietii" bio 80g buc sonnentor

Când creşte temperatura vara este recomandat să consumăm lichide răcoritoare delicioase, nu neapărat apă şi pentru răcorire nu neapărat consumul de îngheţată, astfel noi, cei de la SONNENTOR, vă oferim 2 delicioase ceaiuri Elixirul Verii – Ceai Verde Lâmăi şi Poemul Fructelor – Ceai de Fructe, care sunt excelente tonice, răcoritoare şi revigorante, în zilele fierbinţi de vară.

Fie preparate cald sau rece, aduc un zâmbet pe faţa noastră, precum soarele pe cer.


O băutură uşoară şi revigorantă de vară.

Puneţi-vă picioarele sus, uitaţi-vă la cer, relaxaţi-vă mintea şi savuraţi un ceai SONNENTOR magic cu gust de lâmăi.

O combinaţie perfectă! Revogorarea vine cu ajutorul coajei de lâmăi şi a lemongrass-ului, pe când albăstrelelel şi gălbenelele oferă un pic de soare în ceaşcă.

Acest amestec de ceai verde răcorit cu adăugarea unor fructe şi a roiniţei proaspete devine un deliciu vizual.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

5,89 RON
17,27 RON
5,89 RON
3,92 RON
3,27 RON
27,00 RON