SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor seminte lucerna pt germinat bio 120gr punga sonnentor

Pret 9,56 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X017299

Germenii de lucerna sunt deliciosi in salate, supe sau paine si gustosi cu branzeturi, avand o aroma de nuci.


Seminţele noastre de germeni se evidenţiază prin gustul lor deosebit şi conţinutul ridicat de fier, fosfor, vitamine şi lecitină.
Germenii sunt alimente optimale pentru cei care sunt conştienţi de importanţa sănătăţii şi practică un stil de viaţă sănătos. Sunt hrănitoare şi garantează vitalitatea trupului şi a spiritului.


SONNENTOR oferă o selecţie a celor mai cunoscute seminţe pentru germinare, cum ar fi lucerna, cresonul....
În timpul germinării conţinutul de substanţele active, minerale şi vitamine, precum şi proteinele şi enzimele, cresc semnificativ.
Germenii sunt uşor de cultivaţi, fiind un supliment ideal într-o dietă echilibrată, mai ales în timpul sezonului răcoros, când alimentele naturale proaspete lipsesc.


Mod de preparare:
Imbibati in apa pentru 4-6 ore, clatiti si puneti in vase de germinare, lasati la germinare intr-un loc intunecat pentru 2 zile, iar dupa aceasta intr-un spatiu luminos 4-6 zile. Pastrati la o temperatura moderata (de aprox.20 grade C), umezeala si sa evitati expunerea la rze de soare directe.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

23,89 RON
12,00 RON
19,00 RON
34,14 RON