SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Sonnentor seminte lucerna pt germinat bio 120gr punga sonnentor

Pret 9,56 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X017299

Germenii de lucerna sunt deliciosi in salate, supe sau paine si gustosi cu branzeturi, avand o aroma de nuci.


Seminţele noastre de germeni se evidenţiază prin gustul lor deosebit şi conţinutul ridicat de fier, fosfor, vitamine şi lecitină.
Germenii sunt alimente optimale pentru cei care sunt conştienţi de importanţa sănătăţii şi practică un stil de viaţă sănătos. Sunt hrănitoare şi garantează vitalitatea trupului şi a spiritului.


SONNENTOR oferă o selecţie a celor mai cunoscute seminţe pentru germinare, cum ar fi lucerna, cresonul....
În timpul germinării conţinutul de substanţele active, minerale şi vitamine, precum şi proteinele şi enzimele, cresc semnificativ.
Germenii sunt uşor de cultivaţi, fiind un supliment ideal într-o dietă echilibrată, mai ales în timpul sezonului răcoros, când alimentele naturale proaspete lipsesc.


Mod de preparare:
Imbibati in apa pentru 4-6 ore, clatiti si puneti in vase de germinare, lasati la germinare intr-un loc intunecat pentru 2 zile, iar dupa aceasta intr-un spatiu luminos 4-6 zile. Pastrati la o temperatura moderata (de aprox.20 grade C), umezeala si sa evitati expunerea la rze de soare directe.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

23,89 RON
18,00 RON
19,00 RON
19,50 RON
12,00 RON