SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma bio ceai refresh 20 dz pukka

Pret 21,90 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
RX0021787

BIO CEAI REFRESH 20 DZ  PUKKA                                         EAN.5083500002

Fara cofeina.

Acest amestec din plante, cu efect echilibrant, a fost facut pentru a se consuma dupa masa. Ingrediente cum ar fi lemnul dulce si menta sunt utilizate în mod obisnuit in mentinerea sanatatii digestive.

Ingrediente: frunze de menta* (50%), radacina de lemn dulce*, seminte de fenicul* (10%), flori de hibiscus*, boboci de trandafir* (5%), seminte de coriandru*.

* 100% ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros.Mod de preparare: se infuzeaza un plic de ceai intr-o cana cu apa fierbinte, timp de 5minute.Producator: PUKKA HERBS Ltd, Bristol, UK. Produs in Marea Britanie.Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net.Activitate Inspectata si Certificata de  ABG, RO-ECO-018.

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

14,84 RON
10,44 RON
6,55 RON
33,00 RON
32,00 RON
25,31 RON