SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma bio matcha pulbere japoneza- premium grade 40 g clearspring

Pret 78,50 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0022805

BIO MATCHA PULBERE JAPONEZA- PREMIUM GRADE  40 G CLEARSPRING

Matcha este o pulbere de ceai verde, fin macinata, obtinuta din frunze de ceai verde japonez de calitate superioara. Aceasta provine din regiunea Uji, langa Kyoto, renumita pentru producerea celor mai bune ceaiuri japoneze, fiind o zona nepoluata. Bobocii tineri din planta de ceai verde sunt culesi, uscati si macinati intr-un mojar de granit.

Este cunoscuta de secole ca un energizant puternic, care rezeste simturile, stimuleaza functiile metabolice si ajuta la concentrare si memorie. De 900 de ani este parte a ceremoniei de ceai, iar calugarii budisti folosesc aceasta pulbere pentru a se concentra in zilele lungi de meditatie.

Conditiile de crestere, tehnicile de recoltare si de prelucrare au un efect direct asupra gradului si aromei finale de Matcha.

Grad Premium Matcha este ideala atat pentru baut cat si pentru preparate culinare, ofera o aroma unica si o culoare deosebita bauturilor si retetelor.

Ingrediente: pulbere de ceai verde*

* 100% ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

 

Mod de preparare: in mod traditional, Matcha se bea in apa fierbinte, ca un ceai verde. La ¼ lingurita pulbere Matcha (1g), se adauga apa fierbinte care nu a ajuns in punctul de fierbere, pentru a maximiza beneficiile nutritionale. Se amesteca energic si apoi se consuma.

 

Producator: Clearspring, London,UK. Produs in Marea Britanie.

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

Activitate Inspectata si Certificata de  ABG, RO-ECO-018.

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Lot nr.:vezi ambalaj.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

37,00 RON
70,00 RON
58,73 RON
4,35 RON
8,39 RON
69,00 RON