SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma bio ulei esential lavanda 10ml aqua oleum

Pret 47,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
QX0021841

BIO ULEI ESENTIAL LAVANDA 10ML AQUA OLEUM

Cu miros familiar, dulce-floral. Denumit si lavanda fina, lavanda oficinala, lavanda veritabila. Obtinut prin distilarea cu abur a varfurilor inflorite. Ulei esential de lavanda veritabila, superior calitativ uleiurilor extrase din alte soiuri sau hibrizi de lavanda. Probabil cel mai recunoscut si raspandit ulei esential datorita multiplelor virtuti pe care le are, este utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos dar și pentru parfumul sau deosebit de apreciat.

Se poate utiliza in mix-uri de uleiuri cu muscata, trandafir, musetel si palmarosa.Mod de utilizare: Baie: 5-10 picături, Vaporizator: 3-5 picaturi. Corp&masaj: ulei de baza 5 picaturi / 10 ml.Sfaturi: Pune cateva picaturi pe perna ta pentru un somn odihnitor - poate fi utilizat și pentru copii / sau masa cateva picaturi in talpile de la picioare inainte de odihna. Poate fi folosit ca un parfum sau pentru improspatarea asternuturilor.Ingrediente: Lavandula angustifolia*. * ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. Uz extern; uzul intern se recomandă sub Indrumarea unui medic sau aromaterapeut.Producator: Aqua Oleum, Gloucestershire, UK. Tara de provenienta: BULGARIA.Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net.Activitate Inspectata si Certificata de  ABG, RO-ECO-018.

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.                                                                        EAN

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

12,20 RON
199,00 RON
46,52 RON
37,74 RON
11,22 RON
14,73 RON