SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma crema cocos 200 g ktc

Pret 10,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
FX0021849

CREMA COCOS 200 G KTC                                               EAN.5013635301454

Crema de cocos poate fi folosita ca ingredient pentru alimente si bauturi care necesita aroma de nuca de cocos, cum ar fi sosuri, supe, curry, de umplere pentru produse de patiserie, ciocolata, biscuiti, tort, topping-uri, deserturi și alte utilizări pentru cosmetice naturale.Crema de nuca de cocos este atat "smantana de cocos" cat si "lapte de cocos"!Dupa reconstituire cu apa, ea functioneaza bine atat ca si smantana de cocos cat si lapte de cocos. Crema de nuca de cocos are versatilitatea de a varia consistenta sau intensitatea aromei prin simpla adaugare de apa.

1 parte crema de cocos + 2,5 parti apa = "smantana de cocos"

1 parte crema de cocos + 5 parti apa = "lapte de cocos"

Ingrediente: 100% crema de nuca de cocos

Producator: KTC (Edibles) Ltd, West Midlands, UK Tara de provenienta: Thailanda

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

5,42 RON
35,00 RON
14,87 RON
14,73 RON
24,36 RON
5,97 RON