SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma detergent ecologic pentru rufe 1 kg bio d

Pret 33,60 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
QX0022721

DETERGENT ECOLOGIC PENTRU RUFE 1 KG BIO D

Recomandat pentru 17 utilizari. Contine zeoliti non-poluanti.

Detergentul ecologic pentru rufe BIO-D, pudra este un detergent concentrat pudra versatil pentru spalarea in masina automata a tesaturilor albe si colorate cat si pentru spalarea de mana a țesăturilor delicate. Poate fi folosit atat cu apa fierbinte sau rece. Fără parfum.

• fabricat din materiale naturale unde este posibil, fara substante petrochimice, fosfați, conservanți, enzime sau parfumuri sintetice

• hipoalergenic, potrivit pentru pielea sensibilă

• Aprobat de BUAV și societatea Vegan

• se foloseste in condiții de siguranță pentru fose septice și gropi CESS

• Ușor biodegradabil

• ambalaje reciclate si reciclabile

• Fără parfum

• Ideal pentru delicate și țesături fine, cum ar fi mătase, cașmir și lână

• Funcționează la temperaturi scăzute

• non-biologic

• Nu are înălbitori optici

 

A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.

Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta.Pentru uz extern. Producator: The Bio-D Company Ltd, Hull, UK Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

35,60 RON
35,00 RON
12,74 RON
9,14 RON
5,75 RON
11,06 RON