SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma fg bio baton ciocolata bunnycomb 25 g moo free

Pret 6,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0021887

BIO BATON CIOCOLATA BUNNYCOMB 25 G MOO FREE

Fara gluten. Fara lactoza. Vegan.

O gustare populara in Marea Britanie, cu un gust uimitor datorita bucatilor de fagure din caramel, cunoscut sub numele de ,,burete caramea’’ in unele tari.

Ingrediente: cacao* solida (39%)(unt de cacao, masa de cacao), zahar* (31%), orez pulbere* (18%), fagure din caramel (12%)(zahar, sirop de glucoza, bicarbonat de sodiu, contine SULFITI), emulsifiant (lecitina din floarea soarelui) si aroma naturala.* ingrediente provenite din agricultura ecologica.A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros.Producator: Moo Free, Devon, UK. Produs in Marea Britanie.

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net.Activitate Inspectata si Certificata de  ABG, RO-ECO-018.

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.                                           EAN.5060235830259

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

25,28 RON
42,51 RON
35,00 RON
16,60 RON
15,02 RON
51,56 RON