SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma fg bio faina cocos 500 g tiana

Pret 53,20 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0022741

BIO FAINA COCOS 500 G TIANA

Fara gluten, zahar si conservanti. Produs certificat organic si Fair Trade.

Marca nr 1 in Marea Britanie.

Recomandata persoanelor cu intoleranta la gluten sau celor care nu consuma grau. 100% faina cocos, pura, degresata, este bogata in fibre, proteine, vitamine si minerale. Are o textura fina, culoare alba naturala si o aroma deosebita. Este ideala pentru preparate dulci si de patiserie. Datorita continutului ridicat de fibre, absoarbe o cantitate mai mare de apa fata de faina de grau. Preparatele culinare vor avea o textura moale, umeda si delicioasa. Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic, optional se poate congela.

Ingrediente: 100% cocos*.

* ingrediente provenite din agricultura ecologica

Produs intr-o unitate care proceseaza doar produse cu nuci de cocos. Nu utilizați dacă aveți o alergie la nuca de cocos.

 

Producator: TIANA Fair Trade Organics Ltd, Harrow, UK Tara de provenienta: Filipine

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

Activitate Inspectata si Certificata de  ABG, RO-ECO-018.

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Lot nr.:vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

72,50 RON
36,62 RON
32,00 RON
59,00 RON
108,71 RON
25,50 RON