SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma fg drojdie uscata 125 g doves farm

Pret 10,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
FX0021959

DROJDIE USCATA 125 G DOVES FARM

Fara gluten. Vegan.

Pentru toate produsele dospite, ideala si pentru masina de paine.  Doar adaugati drojdie uscata direct din pachet  la ingredientele uscate din reteta pe care o faceti. Pachetul contine o cantitate suficienta de drojdie uscata pentru  a face numeroase paini sau alte produse dospite. Drojdia uscata nu contine gluten sau grau si este adecvata dietei vegetariene.Ingrediente: drojdie, emulsifiant: monostearat de sorbitan.

A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros. Folositi produsul in maxim 2 luni de la deschidere.Producator: Doves Farm Foods Ltd, Berkshire, UK. Produs in Franta.

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Lot nr.:vezi ambalaj.                                                                        EAN.5011766222211

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

12,24 RON
38,90 RON
6,90 RON
20,06 RON
Pret: 11,88 RON   Pret 9,50 RON
13,47 RON