SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma fg faina tapioca 500 g suma

Pret 14,60 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0022751

FAINA TAPIOCA 500 G SUMA

Fara gluten. Produs vegan.

Textura usoara, culoare alba, consistenta de gelatina vegetala transparenta. Ideala ca agent de ingrosare pentru supe, sosuri si dulciuri.  Inlocuieste partial alte fainuri din preparatele culinare.

Ingrediente: faina tapioca.

A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere pastrati produsul intr-un recipient ermetic inchis.

 

Producator: SUMA Wholefoods, Elland, UK. Tara de provenienta: Ecuador

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Lot nr.:vezi ambalaj.

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

8,15 RON
23,00 RON
5,42 RON
32,72 RON
173,60 RON
26,67 RON