SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma fg fructoza 250 g fruisana

Pret 12,60 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0021967

FRUCTOZA 250 G FRUISANA                       EAN.6424100011782

Fara gluten. Vegan.

Indulcitor natural, zahar din fructe, o alternativa sanatoasa la zaharul obisnuit si alti indulcitori artificiali. Indice glicemic (IG=19)

Fructoza se produce in mod natural in fructe, in miere si aproape 50% din greutatea uscata de mere, pere și struguri poate fi zahar de fructe.

Fruisana®fructoza arata si are un gust la fel ca si zaharul obisnuit (zaharoza), si este aceeasi textura granulara. Este aproape de doua ori mai dulce decat zaharul obisnuit si consumatorii pot utiliza pana la o treime mai putin decat ar folosi altfel. Zaharul gram comparativ cu fructoza gram, are acelasi continut caloric, avand avantajul ca nu stimuleaza o tendinta inutila de gustare si nu provoaca nevoia de a consuma mai multe alimente decat simtim nevoia in mod obisnuit.

Indicele glicemic scazut al fructozei nu provoaca cresteri ale nivelului de zahar in sange asociate cu zaharoza, glucoza si chiar mierea.

Diabeticii pot folosi fructoza cu moderatie (până la 25 g - 40 g pe zi), ca alternativa la indulcitorii artificiali sau la zaharul obisnuit, cu conditia ca acest consum sa se calculeze in raport cu doza zilnica de carbohidrati.

Fructoza poate fi adaugata la cereale sau se amesteca in bauturi, utilizat in coacerea dulciurilor si conservarea fructelor proaspete. Ea imbunatateste in mod activ aroma multor fructe proaspete (in special capsuni) si este un ajutor pentru coacere, deoarece aceasta se colorează in maro la aproximativ 20 °C, temperatura mai scazuta decat zaharul obisnuit. Si pentru ca Fruisana® este un zahar natural, are un gust la fel ca si zaharul obisnuit.Ingrediente: 100% fructoza cristalina pura

Producator: Forum Health Products, Surrey, UK. Produs in FINLANDA.

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

57,90 RON
108,71 RON
22,73 RON
26,99 RON
34,52 RON
10,50 RON