SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma fg xylobrit 1 kg

Pret 78,20 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0022039

XYLOBRIT 1 KG

Fara gluten. Vegan.

Indulcitor natural, o alternativa sanatoasa la zahar si alti indulcitori artificiali.

Cu 2,4 calorii per gram (versus 4,0 calorii / g in zahar obisnuit). Indicele glicemic IG = 8.Xilitolul în XyloBrit® s-a extras din copaci de mesteacan din Finlanda si alti copaci cu lemn de esenta tare. XyloBrit® nu are nevoie de insulina pentru a fi metabolizat si este adecvat pentru utilizarea de catre diabetici. Studii recente indica faptul că Xilitolul incurajeaza, de asemenea, echilibrul pH-ului natural al gurii, reduce placa dentara si promoveaza mentinerea dintilor sanatosi. Xilitol este acum utilizat pe scara larga in guma de mestecat fara zahar si produse oral-igienice din intreaga lume.

XyloBrit® are același gust, textura si gustul dulce ca si zaharul obisnuit. Acesta poate fi folosit la fel ca si zaharul obisnuit, in bauturi calde si reci, in deserturi si cereale. Consumul zilnic ar trebui sa fie limitat la 5g - 10g per 10 kg de greutate corporala (adulti si copii).Ingrediente: 100% xilitol cristalin pur.Producator: Forum Health Products, Surrey, UK. Produs in Marea Britanie.

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

21,90 RON
22,62 RON
7,39 RON
77,50 RON
41,00 RON
108,71 RON