SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma fg xylobrit 250 g

Pret 22,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0022041

XYLOBRIT 250 G                                            EAN.5017807003986

Fara gluten. Vegan.

Indulcitor natural, o alternativa sanatoasa la zahar si alti indulcitori artificiali.

Cu 2,4 calorii per gram (versus 4,0 calorii / g in zahar obisnuit). Indicele glicemic IG = 8.Xilitolul în XyloBrit® s-a extras din copaci de mesteacan din Finlanda si alti copaci cu lemn de esenta tare. XyloBrit® nu are nevoie de insulina pentru a fi metabolizat si este adecvat pentru utilizarea de catre diabetici. Studii recente indica faptul că Xilitolul incurajeaza, de asemenea, echilibrul pH-ului natural al gurii, reduce placa dentara si promoveaza mentinerea dintilor sanatosi. Xilitol este acum utilizat pe scara larga in guma de mestecat fara zahar si produse oral-igienice din intreaga lume.

XyloBrit® are același gust, textura si gustul dulce ca si zaharul obisnuit. Acesta poate fi folosit la fel ca si zaharul obisnuit, in bauturi calde si reci, in deserturi si cereale. Consumul zilnic ar trebui sa fie limitat la 5g - 10g per 10 kg de greutate corporala (adulti si copii).Ingrediente: 100% xilitol cristalin pur.

Producator: Forum Health Products, Surrey, UK. Produs in Marea Britanie.

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

56,45 RON
4,03 RON
8,00 RON
19,40 RON
37,00 RON
11,22 RON