SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma fg xylobrit 250 g

Pret 22,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0022041

XYLOBRIT 250 G                                            EAN.5017807003986

Fara gluten. Vegan.

Indulcitor natural, o alternativa sanatoasa la zahar si alti indulcitori artificiali.

Cu 2,4 calorii per gram (versus 4,0 calorii / g in zahar obisnuit). Indicele glicemic IG = 8.Xilitolul în XyloBrit® s-a extras din copaci de mesteacan din Finlanda si alti copaci cu lemn de esenta tare. XyloBrit® nu are nevoie de insulina pentru a fi metabolizat si este adecvat pentru utilizarea de catre diabetici. Studii recente indica faptul că Xilitolul incurajeaza, de asemenea, echilibrul pH-ului natural al gurii, reduce placa dentara si promoveaza mentinerea dintilor sanatosi. Xilitol este acum utilizat pe scara larga in guma de mestecat fara zahar si produse oral-igienice din intreaga lume.

XyloBrit® are același gust, textura si gustul dulce ca si zaharul obisnuit. Acesta poate fi folosit la fel ca si zaharul obisnuit, in bauturi calde si reci, in deserturi si cereale. Consumul zilnic ar trebui sa fie limitat la 5g - 10g per 10 kg de greutate corporala (adulti si copii).Ingrediente: 100% xilitol cristalin pur.

Producator: Forum Health Products, Surrey, UK. Produs in Marea Britanie.

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

55,00 RON
10,87 RON
10,50 RON
14,85 RON
21,00 RON
70,90 RON