SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma limonada cu zmeura 250 ml belvoir

Pret 10,20 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
FX0022729

LIMONADA CU ZMEURA 250 ML BELVOIR

Fara alcool. Produs vegan.

Obtinuta din suc proaspat stors de zmeura, amestecat cu suc proaspat stors din lamai intregi si apa de izvor Belvoir, aceasta bautura racoritoare este revigoranta si reconfortanta. Nu contine coloranti, arome sau conservanti artificiali. Se pastreaza la frigider 3 zile dupa deschidere. Se serveste cu gheata ca o alternativa a bauturilor alcoolice.

 

Ingrediente: apa minerala carbogazoasa Belvoir, zahar de trestie, suc de lamaie proaspat stors din lamai intregi (9%), suc de zmeura proaspat stors (5%).

A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros.

 

Producator: BELVOIR FRUIT FARM, UK Produs in Marea Britanie

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Lot nr.:vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

32,30 RON
24,64 RON
5,75 RON
42,00 RON
14,79 RON
5,80 RON