SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma mini ciocolata cu lapte 40 g divine

Pret 5,90 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
FX0022051

MINI CIOCOLATA CU LAPTE 40 G DIVINE

Contine cacao solida minim 26%, lapte solid minim 22%, vanilie care provine din comert echitabil, in conformitate cu standardele Fairtrade.

Ingrediente: zahar, unt de cacao, smantana praf, masa de cacao, lapte integral praf, emulsifiant: lecitina din soia (nemodificata genetic), vanilie.

Contine gluten. Poate contine urme de nuci, soia.A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros.

Producator: Divine Chocolate Ltd, London, UK. Produs in Germania.

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.Lot nr.:vezi ambalaj.                                          EAN.5017397078449

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

21,90 RON
8,30 RON
12,60 RON
46,00 RON
43,45 RON
21,30 RON