SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma servetele antibacteriene pachet 40 buc ecover

Pret 19,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0022063

SERVETELE ANTIBACTERIENE PACHET 40 BUC ECOVER    EAN.5412533404883

Cu miros de Rodie si Lamaie verde                                                    

Distruge 99,9% din bacterii.

Cu o formula biodegradabila, curata eficient suprafetele si lasa un miros proaspat de Rodie si Lamaie verde.

Instructiuni: Extrageti un servetel umed din pachet, avand grija ca apoi sa inchideti bine pachetul. Curatati suprafata. Nu este necesar clatirea. Nu aruncati servetelul in vasul de toaleta. Nu folositi pentru igiena intima.

Produsele ecover sunt certificate si verificate de institutul: Voncotte Environment.
A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta.Pentru uz extern. Producator: ECOVER, Malle, Belgia Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net.

 A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.                         

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

31,25 RON
27,14 RON
29,60 RON
29,51 RON
26,81 RON
80,04 RON