SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma sirop lamaie zmeura din suc proapast stors 500 ml belvoir

Pret 32,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
FX0022725

SIROP LAMAIE&ZMEURA DIN SUC PROAPAST STORS 500 ML BELVOIR

Fara alcool. Produs vegan.

Obtinut din suc proaspat stors de zmeura, amestecat cu suc proaspat stors din lamai intregi si apa de izvor Belvoir, aceasta bautura racoritoare este revigoranta si reconfortanta. Nu contine coloranti, arome sau conservanti artificiali. Se adauga o parte sirop la 8 parti apa minerala sau carbogazoasa.

Ingrediente: apa minerala carbogazoasa Belvoir, zahar de trestie, suc de zmeura proaspat stors (28%), suc de lamaie proaspat stors din lamai intregi (14%), acid citric.

A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros.

 

Producator: BELVOIR FRUIT FARM, UK Produs in Marea Britanie

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Lot nr.:vezi ambalaj.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

6,90 RON
25,28 RON
37,00 RON
70,90 RON
21,90 RON
14,11 RON