SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma ulei esential arbore de ceai 10 ml optima health

Pret 37,20 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
QX0022863

SUMA ULEI ESENTIAL ARBORE DE CEAI 10 ML OPTIMA HEALTH

Potrivit pentru vegani.

100% ulei pur de Arbore de ceai, cultivat si recoltat de pe plantatiile rurale din Australia. Fiecare lot este testat pentru a se asigura ca este in conformitate cu standardele de calitate din industrie. Uleiul de Arbore de ceai a fost folosit de mii de ani de catre populatia indigena a Australiei si este renumit pentru proprietatile sale antibacteriene, purificatoare si de curatare. Este perfect pentru utilizarea direct pe piele, in special pentru zonele cu probleme, cum ar fi: pete, muscaturi de insecte, taieturi sau arsuri minore. Lasa pielea proaspata si curata. Este destinat doar pentru uz extern.

Ingrediente: ulei de frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia).

Mod de utilizare: Utilizare pentru uz general si antiseptic, aplicati 1-2 picaturi pe o bucata de vata si aplicati pe piele. Pentru utilizarea in aromoterapie adaugati 5-6 picaturi intr-un vaporizator sau in cada cu apa sau ca o alternativa diluat in 10-15 ml intr-un ulei transportator. 

Inainte de utilizare aplicati o cantitate mica pe piele; daca apare iritatie, nu utilizati produsul.

Producator: OPTIMA HEALTH&NUTRITION, Swansea, MAREA BRITANIE Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

12,20 RON
16,60 RON
44,60 RON
63,68 RON
79,70 RON
59,00 RON