SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Suma ulei migdale dulci 100 ml aqua oleum

Pret 17,90 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0022897

ULEI MIGDALE DULCI 100 ML AQUA OLEUM

Acest ulei este obtinut prin presare la rece din samburi de migdale si apoi filtrat, fara a se utiliza solventi. Este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, bun emolient, delicat, hranitor și calmant, folosit pentru ingrijirea pielii, in special a celei uscate, iritate sau sensibile. Bogat in vitamine si minerale. Fiind un ulei vegetal de baza, se pot adauga cateva picaturi de ulei esential care sa potriveasca tipului de piele. Calitatea uleiului de migdale presat la rece, se poate recunoaste prin faptul ca are o consistenta grasa si gust puternic. In cazul unei extractii prin proces chimic se distrug acizii grasi esentiali prezenti in mod natural si continutul de vitamine. Recomandat pentru toate tipurile de piele.

 

Mod de utilizare: Se poate folosi ca atare, aplicat direct pe piele sau pe par. Se absoarbe lent, inmoaie pielea imediat.

 

Ingrediente: Prunus Dulcis.

A se pastra produsul inchis intr-un loc uscat si racoros. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita de catre persoanele alergice la nuci/oleaginoase. Uz extern.

 

Producator: Aqua Oleum, Gloucestershire, UK. Tara de provenienta: Italia

Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2, tel: 021/315.86.53, www.plafar.net

A se folosi preferabil inainte de: vezi ambalaj.

Lot nr.:vezi ambalaj.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

24,00 RON
15,79 RON
39,00 RON
29,00 RON
31,25 RON
37,26 RON