SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Crema herbitter 75ml buc

Pret 16,49 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X006815

Herbbitter Swedish Bitter Cream 75 ml.


Preparatul contine principii active din cele 12 plante medicinale componente ale Bitterului Suedez, mentol si camfor. Principiile active au fost extrase integral din plante medicinale cunoscute in medicina populara.
Produsul se adreseaza tuturor consumatorilor cu afectiuni similare celor reumatismale, precum si în toate cazurile in care este motivata folosirea Bitterului Suedez in uz extern.
Principii active: (in 75 ml. crema) 10 % Herbbitter Swedish Bitter, 0,5 % mentol, 0,5 % camfor.
Preparatul se aplica local prin masare usoara, pana ce patrunde in piele. Se poate folosi si sub forma de comprese.
”TINERETE FARA BATRANETE”

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

6,46 RON
9,36 RON
46,84 RON
4,35 RON
9,67 RON
13,07 RON

Consiliere personalizata pentru sanatate – cu Plafar şi dr. Florin Ioan Balanica

Scrie-ne acum si iti vom trimite un raspuns in cel mai scurt timp!
Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din București, cu o practică medicală de peste 20 de ani și peste 45.000 de pacienți pentru care a găsit soluția potrivită în acest timp, a introdus în România o nouă abordare personalizată și integratoare a actului medical, având în centrul atenției pacientul.
CITESTE MAI MULT