SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Tea forte 17305 rejuvenation gift box cutie tea forte

Pret 170,13 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
Q1X017922

Insenineaza ziua unei persoane dragi cu acest elegant set pentru cadou.


Ceasca din portelan Café Cup, o tava din ceramica pentru ceai si cutia cu sortimente de ceai Petite Ribbon Box Sampler transforma o ceasca de ceai bauta dupa-amiaza intr-un ritual de revigorare si contemplare. Acest set pentru cadou este impachetat intr-o cutie verde care se deschide precum o carte si poate fi folosita drept cutie pentru amintiri. 


 Setul contine:


O cutie Petit Ribbon Box Sampler (cu 10 sortimente de ceai) din colectia noastra Sampler
O ceasca din portelan Café Cup
O tava pentru ceai din ceramica


Ceasca din portelan are o capacitate de 300 ml Ceasca poate fi folosita in cuptorul cu microunde si in masina de spalat vase Piramidele de matase nu sunt biodegradabile si nu pot fi folosite pentru obtinerea ingrasamantului natural Piramidele de matase nu pot fi folosite in cuptorul cu microunde


"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

52,92 RON
67,00 RON
2,60 RON
98,02 RON
16,50 RON
4,35 RON