SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Thymus plus caps 60cps flacon solaray

Pret 57,07 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014974

Compoziţie/ 2 capsule


Extract bovin din:Timus 260mg;Limfa 160mg;Splin160mg ;Amestec din plante cu efect potentator:Goldenseal (Hydrastis canadensis)  (radacina) ;Echinaceea (Echinacea purpurea)(rădăcină);Cuişoare (Syzygium aromaticum)(flori) 303mg


Recomandat în
- timectomie (extirparea glandei timus), splenotomie (extirparea splinei), inflamaţii ale ganglionilor limfatici, limfedeme; echilibrarea funcţiei sistemului imunitar (şi în tumori maligne); stări postoperatorii
- chimioterapie (reduce efectele toxice asupra măduvei hematopoetice)
- boli autoimune (maladia Sjögren, hepatită autoimună, poliartrită reumatoidă, diabet, lupus eritematos, tiroidită, vitiligo, sclerodermie, scleroză în plăci, boala Crohn, etc.)
- anomalii sanguine (poliglobulie, limfocitoza, leucopenie, trombocitopenie, anemie, etc.)
- alergii (astm, bronşită, rinită alergică, febra fanului, urticarie, alergii cutanate)
- infecţii virale, bacteriene, fungice, parazitare: hepatite virale B, C (eficient în susţinerea terapiei cu interferon), infecţii herpetice, papilomatoza, sifilis, SIDA, clamidioza, gonoree, tricomoniaza, vaginită, pneumonie, endocardită, pediculoza, scabie, holera, candidoza, meningită, toxiinfecţii alimentare, giardioza, infecţii urinare, pneumonii, otite, sinuzite, endometrita, gingivită, amigdalita, ulcer cu H. pylori, etc.
- răceli repetate, gripă, infecţii ale trompelor lui Eustache, acumulări de lichid în urechea medie
- psoriazis, eczeme, dermatite, acnee, chisturi, abcese, ulceraţii bucale, răni care se vindecă greu
- aritmii cardiace, stări emotive, depresii, migrene (reglează tonusul sistemului nervos vegetativ)


Mod de administrare


Câte 2 capsule/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

160,66 RON
75,72 RON
16,35 RON
71,55 RON
32,70 RON
14,47 RON