SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Tis arnicol solutie antiacneica 50ml

Pret 15,97 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X012670

Compozitia produsului:

Extract de propolis, extract de arnica, extract de salcie si excipienti.
NU CONtINE ALCOOL

Prezentare:

Tis arnicol solutie antiacneica 50ml

Flacon spray x 50 ml

Indicatii:

ARNICOL-T este un hidrogel cu extacte de arnica, salcie si propolis, care remediaza aspectul inestetic al tenului acneic. Formularea originala, obtinuta prin asocierea extractelor naturale, bogate in componente bioactive (flavonoide, glucozide, salicozide, acid salicilic, acizi policarboxilici de tip acid cafeic) cu proprietati antimicrobiene, antiinflamatoare si regeneratoare, confera produsului efectul de protejare si refacere a pielii.
Produsul curata si protejeaza tenurile seboreice, predispuse acneei, si corecteaza urmele (cicatrici) provocate de anumite afectiuni infectioase ale pielii (cosuri, acnee)

ACNEEA este o disfunctie rezultata din actiunea unor hormoni si a altor substante asupra glandelor sebacee, avand ca rezultat aparitia punctelor negre si a cosurilor. Excesul de sebuum favorizeaza multiplicarea bacteriilor, provocand inflamarea tesuturilor adiacente. Leziunile acneice pot sa apara pe fata, gat, spate, piept si umeri. Favorizeaza reducerea inflamatiei pielii acneice si ii reda aspectul normal (fara sa lase cicatrici).

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

12,79 RON
9,72 RON
10,61 RON
30,49 RON
32,34 RON