SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Total cleanse colon 60cps flacon solaray

Pret 54,92 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014894

Compoziţie /2 capsule


Magneziu80mg


Amestec din: 825mgUlm (Ulmus rubra)(scoarta;)Nuc cenusiu (Juglans cinerea)(scoarta);Cascara sagrada (Rhamnus purshiana)(scoarta);Cat`s Claw (Uncaria tomentosa)   (scoarta);Senna (Senna alexandrina)(frunza);Chinese Rhubharb (radacina);Aloe vera gel concentrat (echivalent a 5000mg);Quercetina100mg;Amestec din: 20mgMenta (frunza);Ghimbir (radacina);Complex bioflavonoide din Grapefruit  


Efecte


- laxativ, detoxifiant
- calmant gastro-intestinal (reduce aciditatea gastrică), favorizează vindecarea rănilor şi a inflamaţiilor digestive (stimulează producţia de mucus gastro-intestinal)
- carminativ (reduce meteorismul abdominal produs de fermentaţia intestinală excesivă, stimulează secreţia enzimelor pancreatice)
- îmbunătăţeşte absorbţia intestinală a nutrienţilor
- antihelmintic (ajută la eliminarea parazitilor intestinali), antibacterian, antiviral
- stimulează funcţia hepatică, imunomodulator
Recomandat în
- constipaţie, diverticuloză, ulcer peptic, meteorism abdominal, sindrom de colon iritabil, reflux gastroesofagian, aerofagie, anorexie, prolaps rectal, atonie intestinală, intoxicaţii, infecţii parazitare, virale, bacteriene, terapii complementare antitumorale, adjuvant în chimio şi radioterapie


Mod de administrare


Câte 2 capsule/zi, la nevoie, cu 200ml apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.


Contraindicaţii


A nu se administra copiilor sub 12 ani, persoanelor cu diaree, dureri abdominale, obstrucţii intestinale, hemoroizi. A nu se administra mai mult de 7 zile consecutiv.


 


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

10,00 RON
45,00 RON
23,31 RON
10,00 RON
42,67 RON
83,91 RON