SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Total cleanse liver 60cps flacon solaray

Pret 93,64 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014950

Compoziţie/2capsule


Vitamina C120mg Seleniu 100mcg


Amestec din:635mg Armurariu(Silybum marianum)(extract  din seminţe)(silimarina 172mg) Topinambur (Helianthus tuberosus) (tuberculi); Papadie (Taraxum officinale)(radacina)  Schizandra (Schisandra chinensis) (fructMenta (menta piperita)(frunză) ; Ghimbir (Zingiber officinalis)(radacina); Complex de bioflavonoide din Grapefruit, N-Acetil-Cisteina200mgL-Glutamină 25mg


Efecte


- hepatoprotector (antioxidant prin menţinerea nivelului de glutation hepatic şi chelatarea fierului în exces din ţesuturi, protejează membrana celulei hepatice, stimulează regenerarea hepatic ) în: hepatite cronice, colestază, steatoză hepatică, inflamaţii hepato-biliare, litiază biliară, cirozaă şi complicaţiile acesteia: encefalopatie hepatică, edeme, ascită, echimoze, sângerâri, icter, prurit, hipertensiune portală, varice esofagiene, rezistenţă la insulină, dezechilibre imunitare, infecţii, impotenţă, insuficienţă renală
- reglează rata de distrugere hepatică a globulelor roşii, sinteza ureei, a acidului uric, a albuminei, a glicogenului şi a proteinelor de coagulare (protrombină, fibrinogen, heparină)
- reglează nivelul bilirubinei, a colesterolului hepatic şi biliar, reduce peroxidarea lipidică
- îmbunătăţeşte digestia prin efect coleretic (stimulează secreţia biliară cu rol în îmbunătăţirea peristaltismului intestinal)
- susţine activitatea ficatului în detoxifierea de faza I şi de faza II: elimină din organism metalele grele, fumul de ţigară, pesticidele, alcoolul, acumulările toxice de medicamente, hormonii în exces (în endometrioza, infertilitate, probleme menstruale, menopauză, hirsutism, ovar polichistic, mastoză fibrochistică, adenom de prostată, eczeme, urticarii, acnee, psoriazis, etc)
- adjuvant în terapiile antitumorale (orice localizare), suport în chimio şi radioterapie
- reglează metabolismul hidratilor de carbon, a proteinelor, a mineralelor şi a vitaminelor liposolubile
- antiinflamator (reduce eliberarea din fosfolipidele membranelor celulare a acidului arachidonic precursorul prostaglandinelor şi a leucotrienelor cu rol în producerea inflamaţiilor, febrei, durerii)
- antiviral, antiparazitar, antifungic; adjuvant în tratamentele pancreatitelor (şi cele alcoolice)


Mod de administrare


Câte 2 capsule/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.


Contraindicaţii


A nu se administra mai mult de 6 luni consecutiv.


 


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

56,94 RON
40,51 RON
54,02 RON
34,14 RON
37,20 RON
56,70 RON