SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio aloe vera deodorant cristal 50ml

Pret 33,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015006

URTEKRAM BIO ALOE VERA DEODORANT CRISTAL 50ML

Sarurile minerale organice din piatra de alaun inhiba dezvoltarea bacteriilor si aparitia mirosurilor neplacute. Continutul de glicerina vegetala  hidrateaza pielea. Miros proaspat de portocale. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic.

Ingrediente: apa, glicerina vegetala**, cristale de piatra alaun, aloe vera*, polizaharide, ulei portocale*. *= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Agitati inainte de utilizare. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

24,00 RON
31,17 RON
7,87 RON
52,90 RON
33,00 RON
25,28 RON