SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio aloe vera gel 100ml

Pret 29,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015012

URTEKRAM BIO ALOE VERA GEL 100ML

Contine acid hialuronic si hexapeptide care ajuta la sinteza colagenului si elastinei. Gelul de aloe vera inmoaie si hraneste pielea uscata, deshidratata si deteriorata. Se poate folosi dupa expunerea la soare. Este utilizat pentru arsuri si grabeste vindecarea ranilor. Miros proaspat de portocale. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: aloe vera*, glicerina vegetala**, polizaharide, hidroxid de sodiu, acid citric, acid hialuronic, hexapeptida-11, ulei portocale dulci*, parfum (extras din plante). *= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj, direct pe tot corpul. Se poate folosi de cate ori este nevoie. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

14,20 RON
28,37 RON
120,66 RON
15,80 RON
4,35 RON
21,90 RON