SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio aloe vera pasta dinti 75ml

Pret 21,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015030

URTEKRAM BIO ALOE VERA PASTA DINTI 75ML

Pasta de dinti fara fluor, cu un continut ridicat de calcar si gust fructat de portocale. Calcarul, un complex natural bogat in minerale intareste smaltul dentar si contribuie la eliminarea placii dentare. Pasta de dinti are culoarea gri deschis datorita calcarului natural recoltat de pe fundul marii. Continutul bogat de aloe vera protejeaza gingiile si ofera o protectie suplimentara. Smirna are efect dezinfectant. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: creta naturala, glicerina vegetala**, aloe vera*, polizaharide, ulei mandarine*, smirna, extract magnolie. *= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe periuta de dinti, spalati si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

98,02 RON
13,70 RON
170,90 RON
20,06 RON
14,73 RON
37,00 RON