SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio argan lavanda unt corp shea 140ml

Pret 70,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015370

URTEKRAM BIO ARGAN LAVANDA UNT CORP SHEA 140ML

Untul de shea este renumit pentru proprietatile sale hranitoare si protectoare. Este folosit inca din antichitate de femeile din Africa pentru proprietatile sale de a calma pielea uscata si deshidratata, in special pe timpul iernii. Efect hranitor pentru corp, fata, buze, unghii sau poate fi folosit ca o masca de par. Catifeleaza pielea uscata, deshidratata si sensibila. Parfum delicat de lavanda.

Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: unt shea*, ulei argan*, ulei lavanda*.*= din cultura ecologica;

Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj direct pe tot corpul. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

32,00 RON
69,00 RON
11,22 RON
14,87 RON
20,61 RON
11,22 RON