SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio fara parfum deodorant cristal 50ml

Pret 33,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0015518

URTEKRAM BIO FARA PARFUM DEODORANT CRISTAL 50ML

Sarurile minerale organice din piatra de alaun inhiba dezvoltarea bacteriilor si aparitia mirosurilor neplacute. Fara parfum. Produs certificat antialergic. Cu ingrediente care provin din culturi organice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: cristale de piatra alaun (alaun de potasiu).

Instructiuni de utilizare: Umeziti piatra de alaun si frecati pe piele, de 3-4 ori. Se va depune pe piele o pelicula invizibila, rezultata din topirea sarurilor. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

46,00 RON
17,60 RON
10,37 RON
29,51 RON
22,50 RON
5,17 RON