SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio fara parfum deodorant cristal 50ml

Pret 33,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015518

URTEKRAM BIO FARA PARFUM DEODORANT CRISTAL 50ML

Sarurile minerale organice din piatra de alaun inhiba dezvoltarea bacteriilor si aparitia mirosurilor neplacute. Fara parfum. Produs certificat antialergic. Cu ingrediente care provin din culturi organice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: cristale de piatra alaun (alaun de potasiu).

Instructiuni de utilizare: Umeziti piatra de alaun si frecati pe piele, de 3-4 ori. Se va depune pe piele o pelicula invizibila, rezultata din topirea sarurilor. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

16,55 RON
24,64 RON
9,50 RON
89,61 RON
34,64 RON
20,70 RON