SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio fara parfum lotiune de curatare 245ml

Pret 39,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015536

URTEKRAM BIO FARA PARFUM LOTIUNE DE CURATARE 245ML

Contine aloe vera, ulei de migdale si ulei de jojoba cu efect puternic hidratant pentru ten. Elimina impuritatile. Mentine tenul sanatos si curat. Fara parfum. Produs certificat antialergic. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, aloe vera*, glicerina vegetala**, ulei de migdale*, ulei de luminita de seara*, uleiuri vegetale, amidon din porumb*, polizaharide, ulei de jojoba*, acid citric, vitamina E.* = din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Masati tenul si apoi clatiti cu apa calduta. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

53,00 RON
13,70 RON
44,56 RON
258,14 RON
10,50 RON
21,00 RON