SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio galbenele balsam spray copii 250ml

Pret 32,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015584

URTEKRAM BIO GALBENELE BALSAM SPRAY COPII 250ML

Contine extract din flori de galbenele care usureaza pieptanarea parului. Descurca firele de par si netezeste parul. Potrivit pentru toate tipurile de par. Continutul de aloe vera si glicerina vegetala hidrateaza parul si mentine echilibrul scalpului. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, uleiuri vegetale, aloe vera*, glicerina vegetala**, extract flori galbenele*, extract magnolie. *= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

11,95 RON
169,52 RON
43,00 RON
5,75 RON
16,60 RON
38,90 RON