SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio galbenele gel dus copii 250ml

Pret 29,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015590

URTEKRAM BIO GALBENELE GEL DUS COPII 250ML

Extractul din flori de galbenele, aloe vera si glicerina vegetala lasa pielea copiilor curata si hidratata. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, aloe vera*, sapun din zahar din porumb, uleiuri vegetale, glicerina vegetala**, sare, extract flori galbenele, parfum (extras din plante), vitamina E.*= din cultura ecologica;

** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Aplicati direct pe pielea uda, masati si clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

15,17 RON
10,58 RON
9,30 RON
42,29 RON
14,73 RON
25,31 RON