SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio lavanda balsam par 250ml

Pret 37,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015608

URTEKRAM BIO LAVANDA BALSAM 250ML

Extractul din flori de lavanda si uleiul de lavanda rasfata parul in mod natural, oferindu-i volum. Continutul bogat de aloe vera, lecitina si glicerina vegetala mentine aspectul sanatos al parului si ii ofera stralucire, in timpul pieptanarii. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, aloe vera*, stabilizatori si emulsificatori vegetali, glicerina vegetala**, lecitina, extract lavanda*, ulei lavanda*, acid citric, extact magnolie, vitamina E.*= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Masati parul, lasati sa actioneze 2-3 minute si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

27,60 RON
56,45 RON
12,06 RON
45,00 RON
16,01 RON
12,94 RON