SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio mesteacan balsam par 250ml

Pret 37,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015632

URTEKRAM BIO MESTEACAN BALSAM PAR 250ML

Extractul din frunze de mesteacan intareste firul de par. Continutul bogat de aloe vera, lecitina si glicerina vegetala mentine aspectul sanatos al parului, ii ofera stralucire si il fac usor de pieptanat. Miros delicat de citrice. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, aloe vera*, stabilizatori si emulsficatori din plante, glicerina vegetala**, lecitina, acid citric, extract frunze mesteacan*, extract magnolie, vitamina E.*= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Masati parul, lasati sa actioneze 2-3 minute si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern.

Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

24,64 RON
21,90 RON
169,52 RON
27,61 RON
15,70 RON
53,00 RON