SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio mesteacan sapun lichid antibacterian 380ml

Pret 37,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015692

URTEKRAM BIO MESTEACAN SAPUN LICHID ANTIBACTERIAN 380ML

Extractul din frunze de mesteacan din padurile nordice revitalizeaza mainile. Continutul de aloe vera si glicerina vegetala hidrateaza in profunzime. Cu efect antibacterian. Miros delicat de citrice. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, aloe vera*, sapun de cocos si zahar din porumb, uleiuri vegetale, glicerina vegetala**, sare, acid citric, extract frunze mesteacan*, extract coada calului*, zinc ricinoleat, parfum (extras din plante), vitamina E.*= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Aplicati direct in palma, masati si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

41,00 RON
29,53 RON
12,99 RON
33,57 RON
18,90 RON
4,35 RON