SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio trandafir gel dus 250ml

Pret 29,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015770

URTEKRAM BIO TRANDAFIR GEL DUS 250ML

Continutul ridicat de aloe vera hidrateaza pielea in profunzime. Glicerina vegetala lasa pielea curata si catifelata. Miros delicat de trandafir. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, aloe vera*, sapun de cocos si zahar din porumb, uleiuri vegetale, glicerina vegetala**, sare, acid citric,extract floare trandafir*, ulei de trandafir geraniu*, parfum (extras din plante), vitamina E.*= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Aplicati direct pe pielea uda, masati si clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

3,62 RON
101,50 RON
32,00 RON
20,53 RON
5,80 RON
3,30 RON