SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio trandafir sampon par uscat 250ml

Pret 32,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015794

URTEKRAM BIO TRANDAFIR SAMPON PAR USCAT 250ML

Contine aloe vera, glicerina vegetala si extract de sfecla, hraneste si intareste parul. Miros delicat de trandafir. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: apa, uleiuri vegetale, sapun zahar din porumb, aloe vera*, glicerina vegetala**, extract floare trandafir*, ulei de trandafir geraniu*, parfum( extras din plante), amidon hidrolizat din porumb, extract sfecla, sare, polizaharide, acid citric, vitamina E. *= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Masati parul, lasati sa actioneze 2-3 minute si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

24,64 RON
16,00 RON
12,40 RON
65,00 RON
8,38 RON
14,20 RON