SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio tutti frutti pasta dinti copii 75ml

Pret 21,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0015812

 

URTEKRAM BIO  TUTTI FRUTTI PASTA DE DINTI COPII 75ML  

Pasta de dinti fara fluor, cu un continut ridicat de calcar si gust fructat. Calcarul, un complex natural bogat in minerale intareste smaltul dentar si contribuie la eliminare placii dentare. Pasta de dinti are culoarea gri deschis datorita calcarului natural recoltat de pe fundul marii. Continutul bogat de aloe vera protejeaza gingiile si ofera o protectie suplimentara. Extractul de musetel calmeaza durerile gingivale. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan.

Ingrediente: creta naturala, apa, glicerina vegetala**, aloe vera*, extract musetel*, polizaharide, smirna, aroma naturala, extract magnolie; *= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe periuta de dinti, spalati si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

65,00 RON
11,88 RON
13,70 RON
21,90 RON
7,87 RON
54,98 RON