SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Urtekram bio zahar brun sapun lichid (fairtrade) 380ml

Pret 37,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0015848

URTEKRAM BIO ZAHAR BRUN SAPUN LICHID (FAIRTRADE) 380ML

Contine zahar brun cu efect hidratant, calmant si antiinflamator. Cristalele aurii de zahar ofera o spuma usoara pentru maini mai fine. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice COSMOS ORGANIC certificate de ECOCERT Greenlife in conformitate cu standardele Cosmos Organic. Netestat pe animale. Produs certificat vegan. Produs certificat FAIRTRADE.

Ingrediente: apa, aloe vera*, zahar din trestie*, sapun de cocos si zahar din porumb, uleiuri vegetale, sare, extract flori lavanda*, ulei de lavanda*, ulei eucalipt*, parfum (extras din plante), vitamina E.*= din cultura ecologica; ** =ingredient provenit din sursa ecologica.

Instructiuni de utilizare: Aplicati direct in palma, masati si apoi clatiti. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern.

Producator: URTEKRAM Int. A/S, DK-9550 Mariager, DANEMARCA. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente INCI, lot: vezi ambalaj.

 

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

44,40 RON
6,90 RON
5,60 RON
41,02 RON
5,97 RON
23,00 RON