SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitaking crom picolinat 200mcg 100cpr flacon vitaking

Pret 49,52 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X018684

Vitaking crom picolinat 200mcg 100cpr flacon vitaking

Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului nostru, având un rol important în fucnționarea normală a sistemelor și aparatelor corpului uman.

Cromul este un coechipier al insulinei, hormon de depozitare și reglementare a carbohidraților secretați de pancreas. Ajută la controlul nivelului de zahăr în sânge, asigurând hrănirea celulelor și stabilizarea glicemiei la un nivel normal. Cromul crește colesterolul bun și reduce trigliceridele, contribuind astfel pentru a preveni acumularea de grăsime în interiorul vaselor de sânge.

   Notificare: MS 1325/2009
  
Crom (Picolinat de crom)     200mcg     167%
Alte ingrediente: făină de orez, gelatină.
Doza zilnică recomandată: un comprimat.
Producător: Vitaking KFT Ungaria
Conţinut: 100 comprimate  ●  26,8g

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

77,90 RON
19,24 RON
41,32 RON
12,20 RON
2,99 RON
15,81 RON