SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitaking extract palmier 540mg 90cps flacon vitaking

Pret 63,19 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X022829

Vitaking extract palmier 540mg 90cps flacon vitaking

Palmierul pitic are capacitatea de a reduce simptomele creșterii volumului prostatei, cum ar fi urinările frecvente, durerile în timpul urinarii, senzație bruscă de a urina și incapacitatea de urinare. Fructele acestui palmier sunt folosite ca remediu pentru prostată încă din anii 1800.

Deasemenea această plantă poate reduce frecvența urinărilor în timpul nopții, precum și de a crește volumul de urină eliminată zilnic și a de a stimula golirea completă a vezicii urinare.
 

Extract de palmier pitic (Saw palmetto)
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS 7296 
Ingredient activ Cantitate DZR
Extract de palmier pitic (Saw palmetto) 540mg *****
Alte ingrediente: gelatină, glicerină, apă.
Doza zilnică recomandată: 1 capsule. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!
Producător: Vitaking KFT
Conţinut: 90 capsule
"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

9,36 RON
35,31 RON
182,58 RON
16,85 RON
49,52 RON
51,78 RON