SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitaking vit c 1000mg macese 100cpr flacon vitaking

Pret 59,84 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X018694

Vitaking vit c 1000mg macese 100cpr flacon vitaking

Este un antioxidant puternic, unul dintre cele mai populare vitamine. Conţine extract de măceşe, care stimulează absorbţia acidului ascorbic.

Vitamina C (acidul ascorbic) este una dintre cele mai folosite în intreaga lume iar popularitatea ei se datorează multiplelor sale implicații în menținerea sănătății și capacității ei de a revigora organismul. Ea reprezinta un antioxidant de excepție ce se implică hotărât în lupta cu radicalii liberi și contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism.

Organismul uman nu își poate sintetiza propria vitamina C și tocmai de aceea trebuie să și-o procure din alimente sau din alte surse (comprimate, prafuri, drajeuri de vitamina C). În plus vitamina C este eliminată din organism in răstimp de două, trei ore de la administrare în funcție de cantitatea de alimente existente în stomac și tocmai de aceea este important să se mențină un nivel constant de vitamina C.

    Notificare: IBA/1432/2007

Ingredient activ    
Vitamina C (Acid ascorbic)     500mg     833%
Măceșe     14mg    

Alte ingrediente: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză, dioxid de siliciu, stearat de magneziu (de origină vegetală), hidroxipropilmetilceluloză, acid stearic (de origină vegetală).

Doza zilnică recomandată: 1 comprimat.
Ţara de origine: SUA. Producător: Puritan’s Pride Inc. Oakdale, NY 11769 U.S.A
Conținut: 100 comprimate   ●  67,5g

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

34,64 RON
39,70 RON
59,97 RON
11,88 RON
14,67 RON
19,40 RON