SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitaking vit c 500mg macese 100cpr flacon vitaking

Pret 43,59 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X018696

Vitaking vit c 500mg macese 100cpr flacon vitaking

Vitamina C (acidul ascorbic) este un antioxidant puternic, ce se implica hotarat in lupta cu radicalii liberi si contribuie activ la franarea proceselor degenerative din organism. Produsul Vitamina C 500 cu macese contine extract de macese, care stimuleaza absorbtia acidului ascorbic.

Vitamina C este una dintre cele mai folosite in intreaga lume, iar popularitatea ei se datoreaza multiplelor sale implicatii in mentinerea sanatatii si capacitatii ei de a revigora organismul. 

Organismul uman nu isi poate sintetiza propria vitamina C si tocmai de aceea trebuie sa si-o procure din alimente sau din alte surse (comprimate, prafuri, drajeuri de vitamina C). In plus, vitamina C este eliminata din organism in rastimp de 2-3 ore de la administrare, in functie de cantitatea de alimente existente in stomac si, tocmai de aceea, este important sa se mentina un nivel constant de vitamina C.

 Producator: Vitaking

Compozitie  per tableta:

Ingredient activ Cantitate DZR*
Macese 14 mg  
Vitamina C (Acid ascorbic) 500 mg 833%

*DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

- 1 tableta/ zi.

Tara de origine: SUA Producator: Vitaking

Continut: Flacon 100 tablete

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

67,40 RON
24,87 RON
16,90 RON
199,00 RON
37,00 RON
74,46 RON