SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitaking vit c 500mg macese 100cpr flacon vitaking

Pret 43,59 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X018696

Vitaking vit c 500mg macese 100cpr flacon vitaking

Vitamina C (acidul ascorbic) este un antioxidant puternic, ce se implica hotarat in lupta cu radicalii liberi si contribuie activ la franarea proceselor degenerative din organism. Produsul Vitamina C 500 cu macese contine extract de macese, care stimuleaza absorbtia acidului ascorbic.

Vitamina C este una dintre cele mai folosite in intreaga lume, iar popularitatea ei se datoreaza multiplelor sale implicatii in mentinerea sanatatii si capacitatii ei de a revigora organismul. 

Organismul uman nu isi poate sintetiza propria vitamina C si tocmai de aceea trebuie sa si-o procure din alimente sau din alte surse (comprimate, prafuri, drajeuri de vitamina C). In plus, vitamina C este eliminata din organism in rastimp de 2-3 ore de la administrare, in functie de cantitatea de alimente existente in stomac si, tocmai de aceea, este important sa se mentina un nivel constant de vitamina C.

 Producator: Vitaking

Compozitie  per tableta:

Ingredient activ Cantitate DZR*
Macese 14 mg  
Vitamina C (Acid ascorbic) 500 mg 833%

*DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

- 1 tableta/ zi.

Tara de origine: SUA Producator: Vitaking

Continut: Flacon 100 tablete

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

14,73 RON
57,40 RON
5,07 RON
3,20 RON
12,40 RON
13,97 RON