SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitaking vit c 500mg macese 100cpr flacon vitaking

Pret 43,59 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X018696

Vitaking vit c 500mg macese 100cpr flacon vitaking

Vitamina C (acidul ascorbic) este un antioxidant puternic, ce se implica hotarat in lupta cu radicalii liberi si contribuie activ la franarea proceselor degenerative din organism. Produsul Vitamina C 500 cu macese contine extract de macese, care stimuleaza absorbtia acidului ascorbic.

Vitamina C este una dintre cele mai folosite in intreaga lume, iar popularitatea ei se datoreaza multiplelor sale implicatii in mentinerea sanatatii si capacitatii ei de a revigora organismul. 

Organismul uman nu isi poate sintetiza propria vitamina C si tocmai de aceea trebuie sa si-o procure din alimente sau din alte surse (comprimate, prafuri, drajeuri de vitamina C). In plus, vitamina C este eliminata din organism in rastimp de 2-3 ore de la administrare, in functie de cantitatea de alimente existente in stomac si, tocmai de aceea, este important sa se mentina un nivel constant de vitamina C.

 Producator: Vitaking

Compozitie  per tableta:

Ingredient activ Cantitate DZR*
Macese 14 mg  
Vitamina C (Acid ascorbic) 500 mg 833%

*DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

- 1 tableta/ zi.

Tara de origine: SUA Producator: Vitaking

Continut: Flacon 100 tablete

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

35,00 RON
83,75 RON
20,00 RON
27,00 RON
3,62 RON
21,90 RON