SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitaking vitamina b12 500mg 100cpr flacon vitaking

Pret 54,16 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X020393

Vitaking vitamina b12 500mg 100cpr flacon vitaking

Descriere

Sprijină sănătatea cardio prin neutralizarea homocisteinei dăunătoare.
Deosebit de util pentru persoanele cu restricții alimentare.
500 mcg pe capsulă.

Vitamina pentru sănătate vasculara, vitalitate și vigoare este Swanson Vitamina B-12! Vitamina B-12 este frecvent asociata cu energia, deoarece joacă un rol vital în formarea de celule roșii din sânge care transporta oxigenul la toate părți ale corpului.

Aceasta susține, de asemenea, sănătatea cardiovasculară prin colaborarea cu vitamina B-6 si acidul folic pentru a ajuta la neutralizarea homocisteinei dăunătoare. În timp ce adecvată B-12 de admisie este important pentru toată lumea, suplimentarea poate fi deosebit de util pentru unii oameni, deoarece vitamina se găsește in principal in animală pe bază de alimente.

Informații suplimentare

Doza1 capsulă

Porție din valoarea zilnică % Vitamina B-12 USP (ca ciancobalamina) 500 mcg 8333%

Alte ingrediente: făină de orez, gelatina, stearat de magneziu, pulbere de sfeclă.

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, ia o capsula pe zi, cu apă.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

2,99 RON
5,60 RON
45,00 RON
12,53 RON
12,32 RON
2,45 RON