SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitaking vitamina b3 (niacina) 100mg 100buc flacon vitaking

Pret 48,24 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X018697

Vitaking vit b3 (niacina) 100mg

 

Vitamina B3 constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, deci la metabolismul general al organismului.

 

DE ASEMENEA, NIACINA ESTE ESENȚIALĂ PENTRU CORP DEOARECE :
•    este un factor antipelagros de prima importanță;
•    are acțiune vasodilatatoare la nivelul pielii;
•    servește la buna funcționare a sistemului nervos central;
•    stimulează secreția gastrică;
•    mărește glicemia și scade nivelul colesterolului;
•    menține sănătatea pielii, a limbii și a țesuturilor digestive;
•    favorizează circulația cerebrală și coronariană;
•    scade tensiunea arterială;
•    stimulează secreția gastrică și eliminarea bilei;
•    înlesnește asimilarea fierului etc.
Vitamina B3 este indicată în pelagra, herpes, acnee, prurit, tulburări circulatorii periferice, degerături, afte, inflamații bucale, enterocolita, diferite psihoze, stări depresive, in diaree, hipertensiune arterială  și ateroscleroză, respirație dificilă, alcoolism, stres, insomnii, artrita, indigestii, cefalee, amețeli, iritabilitate, senzație de rău general etc.
Eficiența acestei vitamine sporește prin asociere cu vitaminele Bl5 B2, B5 și C, fiind diminuată de consumul de alcool, precum și de administrarea de sulfamide, somnifere, penicilină etc.

 

VITAMINA B3 (NIACINA)

 

Supliment alimentar    Notificare: MS/1310/2009

 

Ingredient activ    Cantitate    DZR
Niacina (acid nicotinic)    100mg    555%

 

Alte ingrediente: carbonat de calciu, stearat de magneziu, celuloză microcristalină, acid stearic, hidroxipropilmetilceluloză.

 

Doza zilnică recomandată: o jumătate de comprimat. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Nu lăsați la îndemâna copiilor!Atenție! Pot apărea efecte secundare precum înroșirea pielii, înroșirea pielii la nivelul feței, mâncărimi, iritații. Sunt reacții normale datorită efectului de vasodilatație la nivelul pielii, care pot apărea la anumite persoane. Aceste efecte vor dispărea într-un interval de 20-30 min. de la instaurare.

 

Indicații: este indicată hidratarea organismului cu o cantitate de apă corespunzătoare, iar dacă efectele mai apar să se micșoreze doza administrată iar apoi să se mărească iarăși treptat.

 

Ţara de origine: SUA.

 

Producător: Swanson Health Products U.S.A.

 

Conținut:100 comprimate
 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

84,50 RON
13,90 RON
17,08 RON
30,74 RON
26,99 RON
25,50 RON