SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Vitamin 22 cafeine, mg, vitamine b, cutie x 14 plicuri pulbere orodispersibila

Pret 58,42 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
PX0007027

Vitamin 22 cafeine, mg, vitamine b, cutie x 14 plicuri pulbere orodispersibila

  • Energie & vitalitate zilnic
  • Concentrare și vigilență

+ Produsul:

VITAMINA "22 Cofeina este prezentată sub formă de pudră orodispersabil bastoane gata pentru asimilare optima, un gest simplu pentru a adopta de zi cu zi!

VITAMINA "22 CAFEINĂ a fost special formulat din cele mai bune active pentru a optimiza abilitățile fizice și intelectuale, în cadrul unei activități profesionale sau de viata intens de student:

  • Vitaminele B2, B3, B5, B6, B12, și C, precum și de magneziu, ajuta la reducerea oboselii;
  • Vitamina B3 si magneziu sunt implicate în metabolismul energetic;
  • Magneziul ajuta la funcționarea normală a sistemului nervos și funcțiile psihologice normale, cum ar fi memoria, raționamentul, sau atenție;
  • Vitamina C ajuta functiei imune și sprijină mecanismul natural de apărare;
  • Cofeina ajută la reducerea oboselii mentale, pentru a crește vigilența și de a îmbunătăți concentrare.
"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

60,40 RON
18,97 RON
40,17 RON
65,89 RON
85,35 RON
107,69 RON